با سلام خدمت همه دوستان عزيز .
با توجه به جلسه هشتم كه در رابطه با خوراك ناخوداگاه بود، يكي از عوامل تاثير گذار موسيقي عنوان شد. حالا اگر فرض بر اينكه من در حال مطالعه يا انجام كاري هستم و فرزندم موسيقي گذاشته كه من هم دارم مي شنوم و از قضا متن موسيقي داراي پيام اشتباه است ولي من چون خودم ميدونم كه اين موزيك مناسب نيست و ان را قبول ندارم ايا باز هم ان موزيك تاثير مخربي بر روي ناخوداگاهم دارد؟
با علم به اينكه من مي دونم اين موزيك مناسب نيست و با خودم مي گم من اصلا نمي پذيرم و اين متن موزيك رو قبول ندارم و بهش اهميت نميدم ايا باز هم مخرب هست؟؟
با تشكر فراوان از دوستاني كه لطف مي كنند و پاسخ ميدهند
- Mrs Marzieh 1 سال قبل سوال کرد
- آخرین ویرایش 1 سال قبل
- شما باید برای ارسال دیدگاه وارد شوید
با سلام
اول اینکه ضمیر ناخوداگاه ما با تکرار برنامه ریزی می شود، اما کلمات منفی و آهنگهای منفی می تونه فرکانس و ارتعاش منفی رو داشته باشد.
خوب درسته که ما در هنگام مطالعه کردن بیشتر با حواس پنجگانه کار داریم و خوداگاهمون، اماذهنمون و ناخوداگاهمون هم فعال است پس اثر خودش رو می گذارد. باز هم باورمون هم میتونه تاثیر گزار باشه هر چه باور قویتر نتیجه تاثیر گزارتر.
- mhmhoseini mhmhoseini 1 سال قبل پاسخ داد
- آخرین ویرایش 1 سال قبل
- شما باید برای ارسال دیدگاه وارد شوید
به نظر من اگر م اهمیشه هوشیار باشیم و باور داشته باشیم هیچ آسیبی به ما نمی رسه البته به شرط اینکه هوشیار باشیم.
- samaneh mohammadloo 1 سال قبل پاسخ داد
- آخرین ویرایش 1 سال قبل
- شما باید برای ارسال دیدگاه وارد شوید