خواندن برچسب های مواد غذایی را جدی بگیرید
خواندن برچسب های مواد غذایی را جدی بگیرید
من فکر نمی کردم که هر ماده غذایی از عناصر متعددی تشکیل شده است. تا اینکه مجبور شدم برای یک دوست مقداری ماده غذایی فاقد گلوتن بخرم. با این تجربه به طور غیر منتظره ای دید من نسبت به این موضوع باز شد! نه تنها متوجه شدم که هر چیزی حاوی گلوتن است، بلکه با عناصر تشکیل دهنده مواد غذایی آشنا شدم. من فهمیدم که بسیاری از چیزهایی که می خوردم برای سلامت ام اصلا خوب نبودند و مواد شیمیایی زیادی داشتند.
بین غذای سالم و هله هوله(مواد غذایی کم ارزش ) تفاوت وجود دارد. اما گاهی اوقات مطرح کردن تفاوت آنها کار ساده ای نیست. و بسته بندی کردن نیز این کار را ساده تر نمی کند.
وقتی شما مواد غذایی را به داخل خانه می آوریدـ پیاز، هویج، کیک های میان وعده بسته بندی شده، نوشابه ـ همگی یک وجه اشتراک دارند. خوردنی هستند، پس جز مواد غذایی به حساب می آیند. درست است؟ ولی لزوما اینطور نیست. حتی یک نگاه اجمالی سریع به یک برچسب غذایی می تواند دید شما را نسبت به این موضوع باز کند!
شروع به خواندن برپسب های غذایی کنید. خانواده خود را نیز تشویق کنید تا همین کار را انجام دهند. وقتی برچسب های غذایی را می خوانید، به درک بهتری دست خواهید یافت که چرا بعد از خوردن برخی غذاها احساس سیری و هوشیاری می کنید و چرا برخی اززز غذاهای دیگر باعث می شوند آن است که بدانید با چه چیزهایی بدن خود را تغذیه می کنید و چطور آن ها را روی احساسات شما تأثیر می گذارند.
برای اینکه طبق این روند شروع کنید، همین الان سراغ یکی از مواد غذایی مورد علاقه تان بروید(ترجیحا یک ماده غذایی که برچسب غذایی داشته باشد). اگر اطلاعات غذایی نداشته باشد، می توانید اطلاعات آن را در اینترنت جستجو کنید.
به اینکه این ماده غذایی چه مقدار ارزش غذایی را برای شما تأمین می کند، توجه داشته باشید.
اینکه آیا این ماده غذایی عاری از مواد اصلاح شده ژنتیکی، ارگانیک یا گیاهی است؟ آیا حاوی شیرین کننده های مصنوعی است؟
دقت کنید که نه تنها چیزهایی که در غذای شما وجود دارد، مهم است، اینکه از کجا آمده نیز دارای اهمیت است. مثلا دفعه بعد که یک موز را در فروشگاه یا خانه برداشتید، برچسب روی آن را بررسی کنید. احتمالا از هزاران کیلومتر دورتر به دست شما رسیده: شیلی ، مکزیک، آرژانتین.
خیلی طول کشیده که آن موز از جایی که رشد کرده به دست شما برسد. چرا این مهم است؟ دانستن این غذا و خوراکی از کجا آمده نه تنها باعث می شود نسبت به آن قدردان تر باشید، بلکه همچنین به شما کمک می کند بدانید چه چیزهایی در آن وجود دارد و چگونه رشد کرده است.
توجه به این که چه چیزی می خورید ، با چه کیفیتی و ارزشی می خورید، و چگونه به دست شما رسیده است، به نوعی خود مراقبتی و اهمیت به خودتان را تقویت می کند. اینکه برای جسم تان ارزش قائل باشید و هر چیزی را با هر کیفیتی نخورید، یکی از روش های حفظ سلامتی است.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.